Portalul ofera informatii complete despre cabinete individuale de avocatura, cabinete asociate, societăți civile profesionale de avocatura.

Partenerii nostri ofera: consultații și cereri cu caracter juridic; asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a autorităților cu atribuții jurisdicționale, a notarilor publici și a executorilor judecătorești, a organelor administrației publice și a instituțiilor, precum și a altor persoane juridice; redactare de acte juridice, atestarea identității părților, a conținutului și a datei actelor prezentate spre autentificare; asistare și reprezentarea persoanelor fizice sau juridice interesate în fața altor autorități publice cu posibilitatea atestării identității părților, a conținutului și a datei actelor încheiate; apărare și reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice și juridice în raporturile acestora cu autoritățile publice, cu instituțiile și cu orice persoană română sau străină;

Clinica Lascăr - Clinica de chirurgie plastică

Clinica Lascăr - Clinica de chirurgie plastică

Mamoplastia de augmentare - reprezintă un procedeu chirurgical prin care se îmbunătăţeşte forma şi mărimea sânului unei femei din mai multe motive: pentru a îmbunătăţi conturul corporal al unei femei care, din motive personale, consideră că sânii ei sunt prea mici, pentru a corecta o intervenţie de reducere mamară după sarcină, pentru simetrizarea celor 2 sâni sau ca o metodă de reconstrucţie mamară după intervenţii chirurgicale pe sân. Augmentarea mamară poate îmbunătăţi aspectul dumneavoastră exterior şi încrederea în sine, dar nu creează neapărat o imagine care să se suprapună peste imaginea d-voastră ideală.

Rinoplastia - este una dintre cele mai obișnuite operații estetice. Prin procedura de rinoplastie se realizează corectarea estetică a aspectului exterior al nasului. Scopul său este a armoniza forma diferitelor parţi ale nasului şi de a echilibra şi integra nasul cu forma generala şi caracteristicile feţei in ansamblu său.

Lifting frontal - elimină ridurile și cutele și poate îmbunătăți ridurile de expresie care apar între sprâncene și dau aspectul de chip încruntat. Sprâncenele lăsate (coborâte) pot fi și ele ridicate cu ajutorul acestei proceduri, redând un aspect mai ferm, mai tânăr, în porțiunea superioară a feței. Astfel, rezultatul unui lifting frontal este un aspect mai plăcut, proaspăt si revigorat. Liftingul frontal se adreseaza regiunii cuprinse intre sprancene (inclusiv) si linia parului. In functie de prezenta sau absenta excesului de piele, se poate opta pentru una dintre variantele: liftingul sprancenelor; liftingul sprancenelor cu excizie cutanata minima sau liftingul frontal clasic.

Lipoaspirația - procedeu chirurgical modern care permite îndepărtarea excesului de țesut adipos din anumite regiuni ale corpului. Această procedură este o metodă de îndepărtare a depozitelor adipoase din zone care sunt genetic programate ca fiind greu de redus (coapse, fese, șolduri, abdomen – pentru femei; abdomen, șolduri – pentru bărbați).

Transfer adipos autolog - intervenție chirurgicală are ca obiectiv transferul de țesut gras de la nivelul unei regiuni de depozit, la nivelul altei regiuni ce necesită anumite corecții sau ameliorări. Injectarea cu grăsime sau transferul de grăsime autologă (proprie) este o procedură prin care se tranferă grăsime din zone cu exces (coapse, abdomen, aripioare, etc.) și se injectează în zone cărora le lipsește volumul (față, mâini, sâni sau fese). O caracteristică importantă a persoanelor cărora li se adresează această procedură este data de existență zonelor donoare (cu surplus, de unde se poate extrage grăsime).

Mamoplastia de ascensiune - Scopul acestei intervenții este ascensionarea sânului, fără reducerea volumului său reducere minimă în scop de simetrizare, recreând acestuia formele curbe, estetice și proporționale, o poziție optimă a aureolei mamare.

Mezoterapia - tehnica prin care se introduc la nivelul pielii aminoacizi esențiali, vitamine, minerale, extracte naturale sau homeopate, enzime. Mezoterapia reprezintă o tehnică cu ac, neinvazivă şi nedureroasă, efectuată manual (seringă cu ac foarte fin) sau instrumental (utilizând dispozitive special concepute-pen sau pistol).Mezoterapia facială oferă rezultate excelente în rejuvenarea facială antiaging. Eficienţa mezoterapiei se datorează în principal microinjectărilor, care sunt efectuate într-un mod special, comparativ cu alte tratamente faciale.

Lifting cervico-facial - intervenția chirurgicală complexă ce are ca obiectiv îndepărtarea modificărilor de la nivelul feței și gâtului generate de înaintarea în vârstă. Intervenția de lifting cervico-facial are drept obiectiv tratarea relaxării și slăbirii mușchilor și tegumentului de la nivelul feței și gâtului. Poate fi asociată cu alte intervenții estetice la nivelul fetei: blefaroplastie (chirurgia estetică a pleoapelor), rinoplastie (chirurgia estetică a nasului), lifting frontal, laser, dermabrazie, injecții cu toxină botulinică, etc.

Tratamente laser - Laser terapia este un concept modern pe care lumea îl caută din ce în ce mai des, deoarece este mini sau non-invaziv și în urma tratamentului nu rămân cicatrici, perioada de spitalizare este zero și reinserția socială este imediată, iar costurile pot fi mai reduse decat în cazul chirurgiei clasice.Laser ERBIUM GLASS este un laser frațtional non-ablativ 1550 nm folosit în tratamentul cicatricilor postacnee, chirurgicale sau postarsură, în tratarea pigmentărilor și vergeturilor, închiderea porilor.

Ginecomastia - reprezintă dezvoltarea excesivă a sânului la bărbat. De obicei este bilaterală dar poate fi și unilaterală. Constă într-o umflătura care apare în spatele mamelonului. Primul pas pe care trebuie să-l facă pacientul după consultația la medicul estetician este consultul endocrinologic pentru depistarea cauzei. Tratamentul chirurgical al ginecomastiei se aplică numai după identificarea și tratarea cauzei.

Protezare peniană - este un implant inserat chirurgical în penis. Permite rigidizarea penisului și, prin urmare, contactul sexual. O proteză a penisului este ultima opțiune de tratament pentru disfuncția erectilă (disfuncție erectilă). Citiți tot despre procedura chirurgicală, când este făcută și care sunt riscurile.

Blefaroplastia - intervenția chirurgicală care are ca obiectiv îndepărtarea excesului tegumentar de la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare, precum și a ridurilor din regiunea laterală. Intervențiile chirurgicale estetice asupra pleoapelor îndepărtează grăsimea, mușchi și pielea aflată în exces de la nivelul pleoapei superioare și inferioare, ameliorează aspectul de ochi obosit și umflat.

Tratamentul ridurilor cu acid hyaluronic - O sedinta de injectare cu acid poate fi realizata izolat ,dar poate de asemenea completa tehnicile medicochirurgicale de rejuvenare mai radicale cum ar fi peeling, laser, derabraziune, blefaroplastie superioara, inferioara, lifting, etc. Ele pot de asemenea sa fie facute in paralel cu toxina botulinica cu scopul de a diminua tonusul anumitor muschi responsabili de aparitia ridurilor.

Mamoplastia de reducere - intervenție chirurgicală care are ca scop reducerea dimensiunilor sânului (micșorarea sânilor) pentru a obține un sân cu dimensiuni proporționale cu corpul femeii și a elimina disconfortul creat de sânii extrem de mari. În general, operația de micșorare a sânilor nu corectează doar simptomele funcționale asociate cu sânii foarte mari, un alt rezultat fiind sâni proporționali, îmbunătățind aspectul fizic al femeii și crescând încrederea acesteia în ea însăși.

Abdominoplastia - procedeu chirurgical care are ca obiectiv îndepartarea excesului de tegument și țesut adipos de la nivelul regiunii abdominale. Abdominoplastia este folosită pentru reducerea abdomenului prin înlăturarea excesului de grăsime, piele și întărirea tonusului mușchilor pereților abdominali. Astfel se crează un profil abdominal mai suplu și ferm, ducând la creșterea calitații propiei imagini și a încrederii în sine. Excesul de piele care uneori rezultă din sarcinile anterioare sau din fluctuaţiile extreme în greutate, şi depozitele localizate de grăsime care sunt rezistente la dietă, sunt câteva din motivele pentru care o persoană recurge la această procedură. Totuşi, abdominoplastia nu este o metodă de pierdere în greutate.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro