Portalul ofera informatii complete despre cabinete individuale de avocatura, cabinete asociate, societăți civile profesionale de avocatura.

Partenerii nostri ofera: consultații și cereri cu caracter juridic; asistență și reprezentare juridică în fața instanțelor judecătorești, a organelor de urmărire penală, a autorităților cu atribuții jurisdicționale, a notarilor publici și a executorilor judecătorești, a organelor administrației publice și a instituțiilor, precum și a altor persoane juridice; redactare de acte juridice, atestarea identității părților, a conținutului și a datei actelor prezentate spre autentificare; asistare și reprezentarea persoanelor fizice sau juridice interesate în fața altor autorități publice cu posibilitatea atestării identității părților, a conținutului și a datei actelor încheiate; apărare și reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice și juridice în raporturile acestora cu autoritățile publice, cu instituțiile și cu orice persoană română sau străină;

Recrutez avocat definitiv

Persoana contact: Mihai Moroianu

Recrutez avocat definitiv CIA MOROIANU MIHAI SORIN recrutează avocat definitiv precum şi stagiar, membru al Baroului Bucureşti. Solicităm cunoştinţe teoretice solide în materia dreptului civil şi comercial. Constituie un avantaj cunoașterea dreptului asigurărilor. Căutam persoane serioase, responsabile, care doresc crearea și dezvoltarea unei cariere în cadrul unui cabinet individual de avocat specializat în materia dreptului civil şi al asigurărilor.
0316 052 065
office@avocatmoroianu.ro
Bucuresti, Str. Mamulari nr. 1, et. 1, ap. 7, sector 3.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro