Nume:
Creanga V. Gabriel - Cabinet de Avocat
E-mail:
creanga.gabriel.barlad@gmail.com
Telefon:
0745 130 163
Telefon 2:
0335 414 114
Adresa:
Barlad, Str. Republicii, Nr. 70, Bl. M5, Sc. A, Ap. 5, Jud.Vaslui.

Creanga V. Gabriel - Cabinet de Avocat
Avocatii

 Avocatii recomandati ofera servicii de: consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate;

Detalii

Avocatul Creanga Gabriel este membru al Baroului Vaslui incepand cu anul 2006, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv cu drept de a pune concluzii la toate instantele, avand ca expertiza toate domeniile principale ale dreptului. Prin avocat se intelege acea persoana care ne poate reprezenta interesele intr-un proces pe care il pornim sau care se rasfrange asupra noastra.Ori de cate ori avem nevoie de serviciile unui avocat, il putem contacta sunand la un cabinet de avocatura sau prezentandu-ne personal la un cabinet de avocat. Doar ca lucrurile nu sunt atat de simple. In functie de problema pe care o intampinam, cel mai indicat este sa cautam o persoana care sa se fi confruntat cu procese de tipul celui in care suntem implicati pentru a avea mai multe sanse de reusita. Un avocat care a purtat numeroase procese pentru a recupera despagubiri este in mod clar mai experimentat decat un alt avocat, chiar de la acelasi cabinet de avocatura.

Schimbarile economice cat si incoerenta legislativa ridicata la rang de politica de stat, au darul de a bulversa pe oricine. Departe de noi gandul de a contesta calitatile unei persoane, insa nimeni nu se naste invatat si este de-a dreptul imposibil sa iti poti fructifica sansele la un nivel maxim, in conditiile in care nu soliciti ajutor specializat,in spetele juridice cu care esti confruntat in viata de zi cu zi. In acest context, este cert ca aveti alternative. Numai in orasul nostru exista in acest moment un numar mare de  avocati, insa, cum realitatea este adeseori surprinzatoare, nu toti au calitatile necesare pentru aceasta meserie si nu toti sunt destul de bine pregatiti profesional. Faptul ca ati angajat un avocat in varsta, cu un nume sonor si o vasta experienta in spate, desi pare un nonsens, nu este in sine o garantie a succesului. De altfel recunoasteti, ati auzit de multe cazuri in care s-au achitat onorarii scandalos de mari in litigii finalizate in defavoarea clientului, sau activitati prestate identic de avocati mai putin cunoscuti, pentru onorarii incomensurabil mai mici. Asadar, daca doriti servicii de calitate, aplecare maxima asupra problemelor dumneavoastra, pentru onorarii proportionale cu munca prestata, sunteti in locul indicat. Cu o clientela diversificata, atat in randul persoanelor juridice cat si al persoanelor fizice, cabinetul nostru de avocat va asteapta pentru rezolvarea cazurilor dumneavoastra.

Notiunea de drept civil se refera la acea ramura de drept care reglementeaza atat raporturi juridice patrimoniale, adica evaluabile in bani, cat si nepatrimoniale, adica neevaluabile in bani. Ca raporturi patrimoniale putem enumera vanzarea-cumpararea, imprumutul, dobanzile, iar ca raporturi nepatrimoniale ne putem referi la dreptul la nume, dreptul la viata si asa mai departe. In cadrul raporturilor juridice de drept civil, cum ar fi de exemplu dreptul la proprietate, subiectele de drept se afla pe pozitie de egalitate juridica, lucru specificat in mod clar in codul civil si avand calitatea de principiu general al dreptului civil.

Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune.De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal. Modalitatile de colaborare dintre client si cabinet sunt adaptate in functie de interesul clientului. Cu fiecare client in parte incercam sa stabilim politica de preturi care sa-i satisfaca cel mai bine cerintele.prin avocat se intelege acea persoana care ne poate reprezenta interesele intr-un proces pe care il pornim sau care se rasfrange asupra noastra.

Denumirea drept comercial sugereaza ideea ca dreptul comercial constituie un ansamblu de norme juridice care reglementeaza comertul. Notiunea de comert este folosita in mai multe sensuri: etimologic, economic si juridic. In sens etimologic, expresia de comert provine din cuvantul latinesc commercium, care la randu-i reprezinta o juxtapunere a cuvintelor „cum” si „merx”, ceea ce inseamna „cu marfa”. Deci, comertul ar consta in operatiuni cu marfuri. In sens economic, comertul este definit ca o activitate al carei scop este schimbul si circulatia marfurilor de la producatori la consumatori. In sens juridic, notiunea de comert are un continut mai larg decat cel al notiunii definite in sens economic. Ea cuprinde nu numai operatiunile de interpunere si circulatie a marfurilor, pe care le realizeaza negustorii, ci si operatiunile de producere a marfurilor, pe care le efectueaza fabricantii, precum si executarea de lucrari si prestarea de servicii, pe care le realizeaza antreprenorii, respectiv prestatorii de servicii sau, in general, intreprinzatorii.

Avand in vedere acceptiunea juridica a notiunii de comert, care trebuie retinuta, dreptul comercial are o sfera mai cuprinzatoare; el reglementeaza activitatile de producere si circulatie (distributie) a marfurilor, executarea de lucrari si prestarea de servicii. Dreptul comercial cuprinde normele juridice care reglementeaza activitatea comerciala, adica producerea si circulatia (distributia)marfurilor, executarea de lucrari si prestarea de servicii. Determinarea obiectului dreptului comercial, a sferei sale de aplicare, este legata de optiunea legiuitorului pentru un anumit sistem. Codul comercial roman are la baza, ca principiu, sistemul obiectiv. Art.3 C.com. stabileste actele juridice, faptele si operatiunile considerate fapte de comert, carora li se aplica Codul comercial, indiferent daca persoana care le savarseste are sau nu calitatea de comerciant.

Munca reprezinta o activitate specifica a unei persoane, indeplinita in scopul obtinerii unei remuneratii, care poate fi de natura manuala si/sau intelectuala. Ca orice alta activitate, exista rglementari specifice care stabilesc, modul de realizare, drepturi si obligatii pentru angajator si salariat, protectia muncii si asa mai departe. Aceste reglementari se reunesc sub denumirea de dreptul muncii, ca materie de ordine juridica ce se ocupa cu litigiile de munca si studiul acestei intregi arii. Dreptul muncii face parte, alaturi de alte materii, din categoria vasta a dreptului civil, relatia fiind una de la parte la intreg. 

Dreptul familiei este alcatuit dintr-un cumul de norme care reglementeaza anumite raporturi personale si de patrimoniu care au ca izvor casatoria, adoptia si alte raporturi asimilate acestora privind anumite aspecte, in scopul apararii si consolidarii familiei, dar si alte raporturi nefaste precum procedura de divort. Cu alte cuvinte, dreptul familiei reprezinta un ansamblu de norme juridice care se aplica relatiilor dintre persoanele care se unesc prin filiatie (spre exemplu raport intre mama si copil) sau prin casatorie. Prin urmare, dreptul familiei abordeaza casatoria, adoptia copiilor sau diverse chestiuni cu referire la raspunderea parintilor ( incredintarea copiilor si asa mai departe). Atunci cand apar probleme de familie care nu se pot solutiona pe cale amiabila, este de preferat sa apelam la serviciile unei persoane capabile sa ne poata asista si reprezenta in instanta. Din fericire, la nivel actual putem gasi avocati extrem de bine pregatiti pentru care un divort cu copii poate fi rezolvat fara niciun fel de problema. Ceea ce este extrem de important este sa ii spunem respectivului avocat dreptul familiei toate detaliile de care ar avea nevoie pentru a-si fundamenta cat mai bine pledoaria in fata instantei avand ca scop final o cat mai buna colaborare si atingerea unei solutii de succes.

Servicii

Oferim consultanta in materia dreptului civil de orice natura, redactare si reprezentare actiuni civile, asistenta juridica si reprezentare in materia revendicarii imobiliare, a dreptului de proprietate, dezmebramintele acestuia, succcesiuni, iesiri din indiviziune, anulari, asistenta si reprezentare in materia contractelor civile, anulari contracte, negocieri etc.
1. Consultanta juridica:
- redactare contracte, notificari, tranzactii;
- asistenta in fata notarului public la incheierea diverselor acte juridice;
- consultatii juridice;
2. Asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata:
- actiuni in revendicare imobiliara si mobiliara;
- rezolutiunea si rezilierea contractelor;
- actiuni in granituire;
- partaj bunuri comune, iesire din indiviziune;
- succesiuni: dezbatere mostenire; stabilire mostenitori, cote si masa succesorala;
- actiuni privind dreptul de servitute;
- raspundere civila delictuala si contractuala;
- actiuni privind anularea actelor juridice;
- actiuni privind dobandirea dreptului de proprietate prin uzucapiune si accesiune;
- actiuni in pretentii; actiuni posesorii; uzucapiune;
- mostenire, partaj succesoral, actiuni pentru anulare certificat de mostenitor;
- recuperare creante;
- evacuare;
- executari silite, contestatii la executare;

3. Asistare-reprezentare in: procesele de divort-partaj; reprezentare in cadrul proceselor in care se judeca clauzele abuzive din contractele bancare.

Cabinetul de avocat Creanga Gabriel oferă servicii juridice profesionale în materia dreptului penal indiferent de faza procesuală în care vă aflați:
- asistenţă şi reprezentare în faţa organelor de cercetare şi urmărire penală;
- asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată;
- asistenţă juridică în faza de executare a pedepselor;
- asistenţă juridică în procese penale privind:
- infracţiuni economice;
- infracţiuni legate de traficul şi consumul de droguri;
- infracţiuni legate de traficul de persoane;
- infracţiuni de corupţie;
- alte infracţiuni prevăzute în legi speciale;
- infracţiuni contra siguranţei naţionale etc.;
- asistenţă şi reprezentare pentru părţi vătămate şi părţi civile în cadrul proceselor penale.

Cabinetul ofera consultanta pentru  urmatoarele litigii:
 - Recuperari creante;
- Somatii de plata;
- Litigii comerciale;
- Radieri sedii de firma;
- Arbitraj comercial;
- Notificari;
- Falimente;
- Asistenta juridica oferita pe intreg teritoriul judetului.

 În domeniul dreptului muncii:
      - oferim consultanţă în privinţa contractelor de muncă, sistemulu de pensii, stabilirea pensiilor şi plata acestora;
      - înfiinţăm sindicate;
      - oferim consultanţă şi reprezentare juridică în privinţa diversele litigii generate de raporturile de muncă, precum:
      - obligarea angajatorului la restituirea sumelor de bani reţinuti din salariu;
      - obligarea angajatorului la repararea prejudiciului provocat angajatului;
      - atragerea răspunderii angajatului faţă de angajator pentru încălcarea clauzei confidenţialităţii;
      - obligarea angajatului la repararea prejudiciilor provocata angajatorului, la restituirea sumelor încasate şi necuvenite, etc.

Oferim consultatii juridice in domeniul relatiilor de familie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in materie de divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.

- consultanta juridica;
- redactare actiuni;
- asistenta juridica si reprezentare in procese de:
- divort;
- partaj;
- pensie de intretinere;
- exercitarea autoritatii parintesti;
- stabilire domiciliu minor;
- stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia.

Oferte speciale

Sediu Secundar: Str. Republicii, Nr. 267, Bl. B3, Sc. A, Ap. 6,Parter, Barlad, Jud. Vaslui.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro