Nume:
Cabinet de Avocat Aldea Iuliana - Satu Mare
E-mail:
avocat.iuliana.aldea@gmail.com
E-mail 2:
niculae_aldea@yahoo.fr
Telefon:
0788 310 949
Telefon 2:
0742 966 555
Telefon 3:
0261 711 171
Fax:
0261 711 171
Adresa:
Satu Mare, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 2, Ap. 15, Jud. Satu Mare.

Cabinet de Avocat Aldea Iuliana - Satu Mare
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul Aldea Iuliana are sediul in Satu Mare, si este membru al Baroului Satu-Mare incepand cu anul 1989, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv titular in cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la toate instantele. Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate, activand in majoritatea domenii ale dreptului. Majoritatea clientilor nostrii ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte.

Activitatea a dezvoltat-o odata cu trecerea timpului, atat sub aspectul calitativ si cantitativ al serviciilor oferite clientilor, al teritorialitatii reprezentarii acestora, cat si sub aspect logistic, cabinetul bucurandu-se de dotari corespunzatoare, biblioteca juridica, programe legislative si de practica judiciara, echipament tehnic si programe de calculator de ultima generatie, desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu proprietate privata. Mai mult, pentru a veni in sprijinul celor direct interesati, asigurand respectarea dreptului la informative, cu precadere a informatiei cu caracter juridic, cabinetul promoveaza cunoasterea legii prin intermediul unor articole juridice de larg interes.

Avocatul are  indatorirea de a apara si promova interesele clientului pe care-l reprezinta, dand dovada de profesionalism si prestand servicii de o calitate cat mai inalta. Avocatul se obliga sa protejeze confidentialitatea informatiilor primite de la clientul sau. In indeplinirea indatoririlor sale avocatul urmareste cunoasterea propriilor valori si a capacitatii reale de a aborda problematici diferite. Construirea unei adevarate relatii cu clientii  este vitala pentru a satisface nevoile acestora, pentru a veni cu solutii cat mai potrivite in sprijinul lor. Acest lucru inseamna a le castiga increderea si a ajunge la cunosterea in detalii relevante a cazului prezentat. Problemele intampinate de fiecare sunt diverse si prin urmare fiecare speta este unica. Solutiile juridice trebuie sa fie adaptate fiecarui client pentru fi siguri ca obtinem intotdeauna rezultatele cele mai bune. Solutionarea favorabila a unei probleme legale nu este scopul final, misiunea noastra este de a rezolva cazul intr-un timp cat mai scurt si cu cheltuieli cat mai mici.

Modalitatile de colaborare dintre client si cabinet sunt adaptate in functie de interesul clientului. Cu fiecare client in parte incercam sa stabilim politica de preturi care sa-i satisfaca cel mai bine cerintele. Prin avocat se intelege acea persoana care ne poate reprezenta interesele intr-un proces pe care il pornim sau care se rasfrange asupra noastra.

Servicii

Va oferim asistență juridică si reprezentare in fata tuturor instantelor judecatoresti in cauze:

- civile (rezolutiuni si rezilieri contracte, uzucapiuni, succesiuni si partaje, revendicari, plangeri contraventionale etc);

- dreptul familiei (divorturi), încredințare minori, procese de partaj, obținerea dreptului părintelui custodian de a obține pașaport pentru minor și de a trece frontiera fără acordul părintelui necustodian, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.

- comerciale (litigii comerciale, insolventa, negocieri contracte, conceperea si redactarea contractelor, cesiune actiuni si altele);
- litigii de munca si asigurari sociale - concepere / redactare si negocieri contarcte colective / individuale de munca, regulamente de ordine interioara, reprezentarea salariatului in instanta in vederea apararii si recuperarrii drepturilor salariale / finaciare si altele

Drept bancar si al creditelor - consultanta privind: documentele necesare in vederea contractarii unor credite bancare, documentele necesare in vederea garantarii unui credit bancar, clauzele abuzive din cuprinsul contractelor de credit banca.

Dreptul asigurarilor - activitati de reprezentare sau asistare juridica privind procesele: recuperare despagubiri materiale si morale de la societatile de asigurare ca urmare a producerii riscului asigurat, negocieri cu societatile de asigurari privind modul de solutionare a dosarelor de dauna, consultanta clienti si alte activitati specifice dreptului asigurarilor.

Drept fiscal acordarea de consultanta in materie fiscala, precum si asistarea si reprezentarea clientului in fata organelor fiscale, in fata instantelor de judecata de contencios administrativ, dar si in fata organelor de urmarire penala si instante de judecata ale sectiilor penale in legatura cu infractiuni fiscale.

Drept penal - (asistenta / reprezentare in cauze privind infractiuni de: inselaciune, evaziune fiscala, spalare de bani, trafic de droguri, contrabanda de tigari, grup infractional etc), obținere daune in caz de prejudicii datorate unor accidente de circulație, accidente de munca;

© 2015 Copyright by avocati-romania.ro