Nume:
Cabinet de avocat Hirza B. Radu Calin
E-mail:
calin_hirza@yahoo.com
Telefon:
0745 500 481
Telefon 2:
0260 662 911
Fax:
0260 662 911
Adresa:
Zalau, Str. Tudor Vladimirescu, Bl. Flora, Ap. 5, Jud. Salaj.

Cabinet de avocat Hirza B. Radu Calin
Avocatii

 Avocatii recomandati ofera servicii de: consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate;

Detalii

Echipa noastra este formata din 2 avocati definitivi – Av. Hirza B. Radu-Calin si Av. Galita St. M. Iuliu Silviu Stefan, precum si un avocat stagiar Chis Bianca Florina care s-au remarcat in proiectele anterioare prin puterea de sinteza, anticiparea problemelor, incadrarea in termenele limita, acordand un sprijin de real clientilor care au intampinat probleme de natura juridica. Echipa noastra este la zi cu modificarile legislative aparute in domeniu, fiind prezenta inclusiv la dezbateri publice pe aceasta tema.

Credem că experiența si profesionalismul noastru poate răspunde nevoilor dvs. nu numai în prezent, ci și în viitor, aducand la un loc atat o bună înțelegere și corelare a legislației în domeniu, cat și competența avocatilor nostri. Am dori să subliniem faptul că implementarea soluției este la fel de importantă ca și soluția în sine.
Scopul nostru este sa structuram faptele, sa limitam masurile sofisticate si exagerate care sa va ridice dificultati tehnice sau organizatorice si sa alegem acele solutii care sa va fie la indemana, insa care sa asigure o finalitate corespunzatoare.
Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte. Clientii cabinetului se bucura mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica. De asemenea, datorita politicii manageriale de top a cabinetului, care permite limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila, clientii au parte de cel mai bun raport-calitate pret. Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea printr-o permanenta raportare la principiul profesionalismului si al eficientei, al eticii si al servirii intereselor clientilor nostri. Ne bucuram de o vasta experinta in ceea ce priveste diversele situatii pe care practica le poate intalni, astfel ca suntem in orice moment pregatiti si dedicati nevoilor si dificultatilor pe care clientii nostri le intampina si ne propunem sa le oferim cele mai bune solutii in vederea atingerii scopului propus.Implicarea noastra nu cunoaste jumatati de masura, asa incat orice problema pe care o abordam se bucură de o cercetare detaliata si de toata diligenta noastră. Dorim sa raspundem, astfel, provocarii unei concurente acerbe pe piata avocatiala si sa intampinam nevoile clientilor nostrii prin oferirea de solutii inovatoare în beneficiul acestora atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Serviciile oferite se caracterizeaza prin: 
- Competenta profesionala caracterizata prin transformarea cunostintelor in valoare, prin oferirea celor mai bune solutii legale, astfel incat sa aveti succesul asigurat, deoarece pentru noi succesul clientilor nostri este masura succesului nostru;
- Maxima diligenta in rezolvarea problemelor cu care va confruntati prin furnizarea de servicii eficiente;
- Management profesional in gestionarea cauzelor caracterizat prin posibilitatea de adaptare si de reactie rapida la diversele situatii care pot influenta atingerea scopurilor urmarite;
- Disponibilitate si comunicare permanenta care confera o mai buna si pertinenta receptionare si adaptare fata de solicitarile dumneavoastra si permit o implicare efectiva in solutionarea problemelor;
- Respectarea secretului profesional si a caracterului confidential al informatiilor de care avocatii iau cunostinta in cadrul activitatii lor;
- Transparenta costurilor.

Servicii

Cabinetul nostru de avocat ofera urmatoarele servicii juridice:
- consultaţii, discutii/intalniri cu caracter juridic;
- asistenţă şi reprezentare juridică în faţa instanţelor judecătoreşti, a organelor de urmărire penală, a autorităţilor cu atribuţii jurisdicţionale, a notarilor publici şi a executorilor judecătoreşti, a organelor administraţiei publice şi a instituţiilor, precum şi a altor persoane juridice, în condiţiile legii;
- redactarea de acte juridice (cereri, actiuni in instanta, notificari, adrese, etc.);
- orice alte mijloace şi căi proprii exercitării dreptului de apărare, în condiţiile legii.

OFERTA – SERVICII JURIDICE - Incepand cu anul 2020, Cabinetul nostru de avocat ofera tuturor clientilor interesati servicii avocatiale, pe baza de abonament, cu ore de consultanta incluse, dupa cum urmeaza:

1. Abonament Minim – 500 lei/luna - 3-5 ore de consultanta juridica/luna. Serviciile se pot oferi la sediul Cabinetului, la sediul Clientului sau prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare (telefon, fax, email, teleconferinta, etc.) Acest abonament va acoperi necesarul minimal de servicii si informare juridica, necesar bunei functionari a oricarei entitati/societati nou infiintate sau cu activitate restransa.
Orice consultanta juridica care depaseste cele 5 ore lunare urmeaza a face obiectul unei negocieri separate, insa se aplica o reducere de 20% fata de onorariul minim; de asemenea, in ceea ce priveste eventualele litigii, indiferent de valoarea acestora, urmeaza a se incheia, separat, un contract de asistenta juridica la care se va aplica aceeasi reducere de 20%.

2. Abonament Basic – 1000 lei/luna – 8-10 ore de consultanta juridica/luna. Serviciile se pot oferi la sediul Cabinetului, la sediul Clientului sau prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare (telefon, fax, email, teleconferinta, etc.) Acest abonament acopera o sfera mai larga de servicii juridice de consultanta, pentru entitatile/societatile cu activitate medie.
Orice consultanta juridica care depaseste cele 10 ore lunare urmeaza a face obiectul unei negocieri separate, insa se aplica o reducere de 30% fata de onorariul minim; de asemenea, in ceea ce priveste eventualele litigii, indiferent de valoarea acestora, urmeaza a se incheia, separat, un contract de asistenta juridica la care se va aplica aceeasi reducere de 30%.

3. Abonament Standard – 2500 lei/luna – 15-20 ore de consultanta juridica/luna. Serviciile se pot oferi la sediul Cabinetului, la sediul Clientului sau prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare (telefon, fax, email, teleconferinta, etc.) Acest abonament acopera o gama larga de servicii juridice, activitati de reprezentare in fata institutiilor publice, inclusiv reprezentare in instanta pentru litigii a caror valoarea nu depaseste 5.000 lei.
Orice consultanta juridica care depaseste cele 20 ore lunare urmeaza a face obiectul unei negocieri separate, insa se aplica o reducere de 40% fata de onorariul minim; de asemenea, in ceea ce priveste litigiile a caror valoare depaseste 5.000 lei urmeaza a se incheia, separat, un contract de asistenta juridica in urma negocierii dintre parti la care se va aplica aceeasi reducere de 40%.

4. Abonament Complet – 5000 lei/30-45 de ore de consultanta juridica/luna. Serviciile se pot oferi la sediul Cabinetului, la sediul Clientului sau prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare (telefon, fax, email, teleconferinta, etc.) Acest abonament acopera absolut toata gama de servicii juridice, activitati de reprezentare in fata institutiilor publice, asistare si reprezentare in fata tuturor instantelor, de orice grad, cu privire la litigiile a caror valoare nu depaseste 10.000 lei.
In ceea ce priveste litigiile a caror valoare depaseste 10.000 lei urmeaza a se incheia, separat, un contract de asistenta juridica in urma negocierii dintre parti la care se aplica o reducere de pana la 50% din onorariul minim.

Oferte speciale

Atestari, acreditari, certificari existente:
- Av. Hirza B. Radu-Calin – Master in hermeneutica religiilor – Universitatea “de Vest” din Timisoara, precum si alte cursuri si studii profesionale;
- Av. Galita ST. M. Iuliu Silviu Stefan – Master in Stiinte penale – Universitatea “Al I. Cuza” Iasi, precum si alte cursuri si studii profesionale.

Parteneri

Portofoliu de clienti (relevanti):
- SINDICATUL LIBER AL SALARIAŢILOR DIN ADMINISTRAŢIA LOCALĂ DE STAT “CIVITAS” ZALĂU;
- Primaria Municipiului Zalau;
- alte primarii din judet – Primaria Comunei Bocsa, Primaria comunei Criseni, UAT Hida, etc.;
- Michelin Romania SA;
- Tenaris Silcotub SA;
- Milmetacon SRL;
- CITADIN ZALAU SRL

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro