Nume:
Cabinet de Avocat Georgeta Anghel
E-mail:
getaanghel2011@gmail.com
Telefon:
0727 801 592
Telefon 2:
0344 806 306
Fax:
0344 806 306
Adresa:
Ploiesti, Str. Maramures, Nr. 12, Et. 3, Cam. 114, Cladirea SUDARC, Jud. Prahova.

Cabinet de Avocat Georgeta Anghel
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Cabinetul doamnei avocat Georgeta Anghel se distinge  prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte. Clientii cabinetului se bucura mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica. De asemenea, datorita politicii manageriale de top a cabinetului, care permite limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila, clientii au parte de cel mai bun raport-calitate pret. Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea printr-o permanenta raportare la principiul profesionalismului si al eficientei, al eticii si al servirii intereselor clientilor nostri. Ne bucuram de o vasta experinta in ceea ce priveste diversele situatii pe care practica le poate intalni, astfel ca suntem in orice moment pregatiti si dedicati nevoilor si dificultatilor pe care clientii nostri le intampina si ne propunem sa le oferim cele mai bune solutii in vederea atingerii scopului propus. Implicarea noastra nu cunoaste jumatati de masura, asa incat orice problema pe care o abordam se bucură de o cercetare detaliata si de toata diligenta noastră. Dorim sa raspundem, astfel, provocarii unei concurente acerbe pe piata avocatiala si sa intampinam nevoile clientilor nostrii prin oferirea de solutii inovatoare în beneficiul acestora atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Scopul nostru este de a oferi clienților servicii uniforme și de calitate, fără ca activitatea biroului nostru să fie limitată de frontierele geografice sau de specializarea avocaților, pentru a oferi clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde, oriunde au nevoie de ele.Majoritatea clienților ne vizitează pe bază de recomandare din partea vechilor clienți, a prietenilor și a partenerilor noștri, datorită dedicației noastre pentru profesia de avocat și a diligențelor profesionale depuse în vederea soluționării favorabile a problemelor juridice.

Viziunea noastră este simplă: să dăm valoare activităților și eforturilor clienților noștri prin intermediul celor mai bune sfaturi juridice. Indiferent de natura problemei pe care o întâmpină clientul, scopul nostru nu este de a crea litigii, ci de a rezolva dispute. Așadar, nu întotdeauna este necesar a se ajunge la litigiu. Cu siguranță, nu este nici cea mai eficientă metodă din punct de vedere financiar sau al timpului scurs până la soluționare. Suntem adepții teoriei în baza căreia părțile trebuie să facă toate eforturile pentru a soluționa disputa în mod amiabil. Evident, de multe ori această variantă nu este posibilă, iar litigiul este inevitabil. În aceste situații, este sarcina noastră de a ne apăra clienții și a depune toate eforturile pentru a le valorifica drepturile.   

Servicii

Serviciile noastre au ca principal obiectiv evitarea litigiile inutile, iar atunci când acest lucru nu este posibil, asigurarea consultanță și reprezentarea juridică necesară atingerii scopurilor și intereselor clienților noștri. Indiferent de problemele juridice ivite vom căuta strategii și soluții legale de rezolvare a lor, depunând toate diligențele pentru apărarea libertăților, drepturilor și intereselor legitime ale clientului, în vederea îndeplinirii serviciului profesional ce ne este încredințat și a prestării unor servicii de calitate.

Drept civil și dreptul familiei - Asigurăm servicii de consultanță juridică și reprezentare în fața instanțelor civile în procese având ca obiect:

- pretenții și ordonanțe de plată;

- obligații de a face și de a da;

- revendicări și constatări ale dreptului de proprietate;

- răspundere civilă delictuală și contractuală;

- moșteniri și partaje succesorale;

- încheiere, executare, modificare și încetare contracte;

- executări silite, in special cele demarate de recuperatori de creanțe bancare;

- divorț, autoritatea părintească și stabilire domiciliu minori;

- program de vizitare minor și stabilirea contribuției/pensiei de întreținere minor;

- suplinire consimțământ pentru deplasarea minorilor în străinătate atunci când există refuzul celuilalt părinte, precum și supliniri consimțământ în vederea întocmirii pașaportului;

- tăgada și stabilirea paternității;

- ordin de protecție.

Drept penal - Vă punem la dispoziție servicii de consultanță și reprezentare juridică în materia dreptului penal, atât în faza de urmărire penală cât și în faza de judecată, privitoare la:

- infracțiuni economico-financiare: evaziune fiscală, spălare de bani, abuzul de încredere prin fraudarea creditorilor, etc;

- infracțiuni de corupție;

- abuzul în serviciu;

- neglijenta în serviciu;

- falsul material în înscrisuri oficiale, intelectual, în înscrisuri sub semnătură privată;

- uzul de fals;

- înșelăciune;

- infracțiuni privind regimul armelor și munițiilor;

- braconaj;

- infracțiuni privind circulația pe drumurile publice;

- infracțiuni privind consumul de stupefiante;

- consum de substanțe stupefiante și psihotrope.

Dreptul muncii - Venim în sprijinul angajaților sau angajatorilor oferind servicii consultanță și reprezentare juridică privitoare la relațiile de muncă astfel:

- încheierea, executarea, modificarea sau încetarea contractelor individuale de muncă;

- contestații decizii de sancționare;

- contestații decizii desfacere disciplinară a contractelor individuale de muncă;

- pretenții rezultate din executarea contractului individual de muncă;

- acțiuni privind atragerea răspunderii patrimoniale a angajaților.

Drept societar - are ca obiect de studiu societatile comerciale, respectiv subiectele raportului juridic, ca persoane juridice, profesionisti, ce au calitatea de comercianti. Oferim asistenta juridica privind: infiintarea oricarui tip de societate, solutionarea litigiilor dintre asociati, asistenta si reprezentare juridica in litigii de natura societara, intocmirea si modificarea actelor constitutive ale societatilor comerciale/ asociatii/ fundatii, consiliere juridica privind activitatea curenta a societatilor, asistenta juridica in divizari si dizolvari, consultanta si asistenta in negocierea si redactarea tuturor tipurilor de contracte comerciale, asistenta jurídica in fuziuni si achizitii.

Drept comercial (analiza contracte încheiate cu profesioniştii, cereri de recupare debite pe procedura dreptului comun sau pe procedurile speciale ale ordonantei de plata si ale cererii cu valoare redusă, efectuare procedura de convocare AGA si sedinte de Consiliu de Administratie, redactare procese verbale, hotarari AGA si decizii CA);

Drept administrativ si fiscal (contestaţii decizii de impunere, redactare notificari , recuperare taxe auto, recuperare taxe si impozite percepute nelegal, constatarea abuzibitatii clauzelor din contractele de credit);

Drept contravenţional ( plangeri impotriva proceselor verbale de constatare a contravenţiilor rutiere sau ca urmare a altor fapte sanctionate in acest mod);

 

Drept cadastral ( obţinerea de extrase CF, notări somaţii si radieri,somaţii, plângeri împotriva încheierilor pronunţate de registratorul OCPI ).

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro