Nume:
Cabinet Individual de Avocatura Cosmescu Adi Cristian
E-mail:
adicosmescu@yahoo.com
Telefon:
0766 561 288
Adresa:
Slatina, Str. Lipscani, Nr. 66, Jud. Olt.

Cabinet Individual de Avocatura Cosmescu Adi Cristian
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul COSMESCU ADI CRISTIAN are sediul in SLATINA, si este membru al Baroului Olt incepand cu anul 2009 exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostiintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri. Clientii nostri sunt fie companii private sau persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai de calitate servicii si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti si determinarea noastra de a oferi reprezentare de calitate.

Nasterea profesiei de avocat este in functie de dezvoltarea dreptului din societate si de complexitatea sistemului jurisdictional. In vechile societati cu democratie, precum si in societatile integrate, avocatul nu-si gaseste locul. Dezvoltarea profesiei de avocat  a avut loc in secolul XX, dezvoltandu-se democratia, in conditiile mondializarii. In Europa au coexistat doua profesii, care ambele se pot subsuma unei definitii extensive a avocatului. In acest sens vorbim de toti profesionistii in drept care furnizeaza servicii juridice.  O alta definitie restrictiva priveste avocatul ca "profesionistul care reprezinta sau asista partile in fata jurisdictiilor si le sustine procesul". Avocatul isi supune activitatea regulii de drept iar controlul legalitatii acestei activitati revine judecatorului. Fara un sistem judiciar complex si coerent care sa impuna supunerea avocatului fata de lege, avocatul este un negustor ca oricare altul fara specific si fara garantii pentru serviciile sale. Definitia profesiei de avocat: avocatul este un profesionist asigurat care isi consiliaza clientii si/sau ii reprezinta si pledeaza in principal in fata instantelor. El este supus unei deontologii aplicate de un ordin profesional sau de o asociatie profesionala, sub control jurisdictional, intr-un sistem juridic coerent si efectiv.

Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune.De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal.

Succesul activitatii noastre se fundamenteaza pe o stransa legatura cu clientii, pentru a le intelege pe deplin cerintele, astfel ca orice decizie cu privire la strategia si solutiile juridice ale fiecarei spete in parte, sa satisfaca pe deplin exigentele si interesele clientului. Scopul exercitarii profesiei de avocat il constituie promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si persoanelor juridice, de drept public si de drept privat. in exercitarea profesiei avocatul este independent si se supune numai legii, prezentului statut si codului deontologic.

Servicii

Cabinetul oferă servicii juridice profesionale în materia dreptului penal indiferent de faza procesuală în care vă aflați:
- asistenţă şi reprezentare în faţa organelor de cercetare şi urmărire penală;
- asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată;
- asistenţă juridică în faza de executare a pedepselor;
- asistenţă juridică în procese penale privind:
- infracţiuni economice;
- infracţiuni legate de traficul şi consumul de droguri;
- infracţiuni legate de traficul de persoane;
- infracţiuni de corupţie;
- alte infracţiuni prevăzute în legi speciale;
- infracţiuni contra siguranţei naţionale etc.;
- asistenţă şi reprezentare pentru părţi vătămate şi părţi civile în cadrul proceselor penale.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro