Nume:
Cabinet Individual de Avocat Onu Bogdan
E-mail:
onubogdan77@yahoo.com
Telefon:
0723 502 321
Telefon 2:
0756 653 538
Adresa:
Roman, Str. Nicolae Balcescu, Nr. 61, Judetul Neamt.

Cabinet Individual de Avocat Onu Bogdan
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul ONU BOGDAN are sediul in Roman, si este membru al Baroului Neamţ incepand cu data de 12.01.2007, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv  in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Toate instanţele. Cabinetul avocat ONU BOGDAN se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia afisata clientilor.  avocatul este un profesionist asigurat care isi consiliaza clientii si/sau ii reprezinta si pledeaza in principal in fata instantelor. El este supus unei deontologii aplicate de un ordin profesional sau de o asociatie profesionala, sub control jurisdictional, intr-un sistem juridic coerent si efectiv.

Avocatul Onu Bogdan, a dobandit pana in prezent, o vasta experienta in materie judiciara  va poate acorda consultanta si asistenta juridica in cele mai variate domenii ale dreptului.De la momentul infiintarii si pana in prezent, activitatea noastra a fost intr-un continuu proces de transformare si adaptare la noile coordonate legislative si institutionale impuse de schimbarile de ordin social si politic. Pentru noi, garantia exercitarii cu succes a profesiei de avocat presupune respectarea regulilor stricte de etica profesionala si dorinta de a ne pune arta in slujba adevarului şi a dreptatii. Organizam pentru clientii nostri cele mai bune strategii juridice pana la un rezultat pozitiv. Ne straduim permanent printr-o comunicare directa sa oferim clientilor nostri consultanta, asistenta si reprezentare de o inalta calitate profesionala. Activitatea noastra profesionala este sustinuta de un suport logistic adecvat, care permite asigurarea eficientei si operativitatii serviciilor. Ne onoreaza faptul ca pentru clientii nostri, reprezinta o parte indisolubila a propriei afaceri, astfel incat ne asumam cu seriozitate responsabilitatea impusa de increderea acordata considerandu-ne un partener onest. Cabinetul noastru oferă clientilor sai reprezentarea si asistenta juridica in fata oricaror instante judecatoresti, a autoritatilor, a persoanelor juridice de drept privat sau public si a persoanelor fizice, indiferent de ramura sau domeniul de drept. Clientii nostri sunt garanţia serviciilor noastre.

Experienta in dreptul civil, ne permite sa identificam inca de la inceput, care sunt spetele pentru care se poate lupta intr-o instanta de drept civil si unde nu este avantajos pentru client sa inceapa un demers judiciar.De multe ori dreptatea si dreptatea judiciara pot sa reprezinte concepte diferite. Acest lucru se intampla, de regula, datorita unor legi care nu tin cont de realitatea sociala. Este esential sa evitam acele demersuri sortite insuccesului. Uneori acest lucru nu este placut, intrucat inseamna sa refuzam anumiti clienti. Totusi, daca nu am proceda astfel, ar avea de suferit atat prestigiul casei noastre de avocatura, cat si clientul. Orice proces angreneaza o serie de costuri. Nu ne permitem sa nu tratam cu seriozitate banii clientului. Serviciile noastre pentru societati comericale sunt variate. Angajam atat proiecte la inceput de drum, cat si societati comericale cu activitate ampla.

Externalizarea serviciilor juridice din cadrul companiei poate aduce numeroase beneficii. Costurile lunare cu un avocat sunt mult reduse fata de angajarea unei persoane full-time. Avocatii sunt mai bine pregatiti si au studii superioare consilierilor juridici. Onorariul platit lunar unui avocat colaborator, poate avea ca efect reducerea multor altor costuri. Consultanta comerciala poate fi benefica inculsiv pentru evitarea amenzilor sau a altor sanctiuni. O societate comerciala are nevoie sa se concentreze pe activitiatea sa si pe profit. Lasati trebuirile administrative in sarcina unui avocat.

Procesele de dreptul familiei trebuie tratate cu o anumita sensibilitate. In aceste situatii clientii sunt pusi in pozitia de ne prezenta aspecte, nu tocmai comfortabile din viata lor si uneori chiar intime. Va asiguram de toata confidentialitatea relatiei cu dvs. in astfel de situatii. Acest lucru este impus chiar de lege in procesele de dreptul familiei. Vom trata cazul dumneavoastra cu intelegerea si aplecarea care se cuvine.

Drept fiscal - acordarea de consultanta in materie fiscala, precum si asistarea si reprezentarea clientului in fata organelor fiscale, in fata instantelor de judecata de contencios administrativ, dar si in fata organelor de urmarire penala si instante de judecata ale sectiilor penale in legatura cu infractiuni fiscale. 

Servicii

In materie de drept civil, preluam urmatoarele categorii de procese:

 - Revendicari imobile;
 -  Mosteniri;
 -  Uzucapiuni;
 -  Granituiri;
 -  Asigurari;
 -  Accidente auto – daune morale

Cabinetul ofera antreprenorilor:

 - Infiintare societate comeriala ( S.R.L.; S.A.; P.F.A.;I.I. etc.);
 - Redactarea tuturor contractelor si a actelor juridice necesare activitatii curente;
 - Efectuarea oricaror operatiuni la Registrul Comertului ( cesiuni de parti sociale, introducerea unor noi asociati in firma, infiintarea de puncte de lucru, infiintarea de sucursale, etc. );
 - Recuperari creante pe cale amiabila sau in instanta;
 - Reprezentarea in fata instantei in orice fel de litigii;
 - Reprezentarea in fata autoritatilor publice;
 - Obtinerea avizelor sau a acordurilor necesare functionarii.

Situatiile in care va putem reprezenta in sfera dreptului familiei:

- Divorturi;

- Partaje;

- Despagubiri de la sotul vinovat de desfacerea casatoriei;

- Recunoasterea copilului din afara casatoriei;

- Obligatii de intretinere.

© 2015 Copyright by avocati-romania.ro