Nume:
Cabinet de Avocat Toderic Monica Valentina
E-mail:
av.mtoderic@yahoo.com
Telefon:
0743 066 117
Adresa:
Reghin, Str. Maciesului, Nr. 22, Jud. Mures.

Cabinet de Avocat Toderic Monica Valentina
Avocatii

 Avocatii recomandati ofera servicii de: consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate;

Detalii

Cabinetul de avocat Toderic Monica Valentina îşi desfăşoară activitatea sa avînd ca bază confidenţialitatea şi responsabilitatea, oferind clienţilor săi asistenţă de înaltă calitate în diferite domenii de drept. În orice proiect, succesul depinde, în mare măsură, de rapiditatea adoptării şi aplicării deciziilor manageriale. Receptivitatea este unul din elementele cheie ale activităţii noastre.În cadrul lucrului cu informaţiile şi documentele clienţilor noştri, respectăm stricta confidenţialitate şi excludem orice scurgere de informaţii, inclusiv şi după încheierea colaborării. Indiferent de faza procesuală în care se află cazul dumneavoastra instanţa de fond, apel, recurs sau revizuire, dacă aveţi nevoie de un avocat cu experienţă în domeniu să vă reprezinte interesele în fata justitiei, nu ezitati să contactati acest cabinet.

In sens larg, prin avocat se intelege acea persoana care ne poate reprezenta interesele intr-un proces pe care il pornim sau care se rasfrange asupra noastra.În principal, activitatea avocatului se realizează prin consultații cu caracter juridic și prin asistență sau reprezentare în fața instanțelor judecătorești sau a altor organe de jurisdicție.În exercitarea profesiei, avocatul este independent și se supune numai legii, statutului profesiei și codului deontologic. El promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului.

Notiunea de drept civil se refera la acea ramura de drept care reglementeaza atat raporturi juridice patrimoniale, adica evaluabile in bani, cat si nepatrimoniale, adica neevaluabile in bani. Ca raporturi patrimoniale putem enumera vanzarea-cumpararea, imprumutul, dobanzile, iar ca raporturi nepatrimoniale ne putem referi la dreptul la nume, dreptul la viata si asa mai departe. In cadrul raporturilor juridice de drept civil, cum ar fi de exemplu dreptul la proprietate, subiectele de drept se afla pe pozitie de egalitate juridica, lucru specificat in mod clar in codul civil si avand calitatea de principiu general al dreptului civil.

Servicii

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro