Nume:
Cabinet Individual de Avocatura Constantin Marius
E-mail:
avmariusconstantin@gmail.com
Telefon:
0762 570 022
Adresa:
Slobozia, Bld. Cosminului, Bl. BN3, Parter, Jud. Ialomita.
Facebook

Cabinet Individual de Avocatura Constantin Marius
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul CONSTANTIN MARIUS  este membru al Baroului Ialomiţa incepand cu 2011, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet de avocat, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel. Cabinetul a luat fiinta, din dorinta de a oferi clientilor o alternativa la necesitatile lor si ofera expertiza in toate domeniile dreptului. Desi suntem o societate nou infiintata, avem si maturitatea si experienta pe care sa le punem in slujba clientilor. In afara de know-how, avem si dotari corespunzatoare desfasurarii activitatii la nivel european, aspect de care va puteti convige singuri. 

Serviciile oferite se caracterizeaza prin: 
- Competenta profesionala caracterizata prin transformarea cunostintelor in valoare, prin oferirea celor mai bune solutii legale, astfel incat sa aveti succesul asigurat, deoarece pentru noi succesul clientilor nostri este masura succesului nostru;
- Maxima diligenta in rezolvarea problemelor cu care va confruntati prin furnizarea de servicii eficiente;
- Management profesional in gestionarea cauzelor caracterizat prin posibilitatea de adaptare si de reactie rapida la diversele situatii care pot influenta atingerea scopurilor urmarite;
- Disponibilitate si comunicare permanenta care confera o mai buna si pertinenta receptionare si adaptare fata de solicitarile dumneavoastra si permit o implicare efectiva in solutionarea problemelor;
- Respectarea secretului profesional si a caracterului confidential al informatiilor de care avocatii iau cunostinta in cadrul activitatii lor;
- Transparenta costurilor.

Ne putem referi la drept penal ca la o ramura distincta a domeniului de drept, care subsumeaza reglementari specifice acestei materii. Astfel, sectorul de drept penal este autonom fata de celelalte ramuri de drept intrucat reglementeaza o alta categorie de relatii sociale, si anume cele care privesc reactia sociala impotriva infractiunilor. Dreptul penal este alcatuit dintr-o parte generala si una speciala, care se completeaza si intre care exista o relatie de interdependenta. Aceste doua parti sunt structurate sub forma unui cod penal, care a suferit recent schimbari. Codul penal introduce astfel ca modificari infractiunea de vatamare a fatului, infractiunea de hartuire, sactiuni mai drastice pentru recidivisti si asa mai departe.
Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune.De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal.

Dreptul civil face parte din marea ramura a dreptului privat. Dreptul civil reglementeaza:

1)    raporturi judice patrimoniale - care sunt rap. judice al caror continut poate fi exprimat în bani. In cadrul acestora intra raporturile judice reale si raporturile obligationale.
2)    raporturi judice personale nepatrimoniale - sunt raporturi al caror continut nu poate fi evaluat în bani. Aceste raporturi au la baza:
a)    drepturile legate de existenta si integritarea fizica a persoanelor fizice (dreptul la viata, dreptul la libertate)
b)    drepturile privind elementele de indentificare a unei persoane fizice sau a unei persoane juridice (dreptul la nume, la sediu, la domiciliu)
c)    drepturi asupra creatiei intelectuale cuprind posobilitatea unei persoane de a fi recunoscuta ca autor al unei lucrari  de arta, de literatura, stiinta, dreptul de inventator, de inovator.

Ca ramura a stiintei dreptului, dreptul civil studiaza :
normele dreptului civil obiectiv, grupate in institutii juridice specifice.solutiile concrete pronuntate de instantele de judecata in rezolvarea litigiilor civile (jurisprudenta sau practica judiciara) doctrina sau teoria dreptului civil, adica opiniile, tezele si conceptiile formulate de oameni de stiinta (profesori si cercetatori) sau de alti juristi, in urma examinarii analitice si sintetice a normelor legale, a solutiilor jurisprudentiale si a altor opinii doctrinare.

Servicii

Oferim consultanta in materia dreptului civil de orice natura, redactare si reprezentare actiuni civile, asistenta juridica si reprezentare in materia revendicarii imobiliare, a dreptului de proprietate, dezmebramintele acestuia, succcesiuni, iesiri din indiviziune, anulari, asistenta si reprezentare in materia contractelor civile, anulari contracte, negocieri etc.
1. Consultanta juridica:
- redactare contracte, notificari, tranzactii;
- asistenta in fata notarului public la incheierea diverselor acte juridice;
- consultatii juridice;
2. Asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata:
- actiuni in revendicare imobiliara si mobiliara;
- rezolutiunea si rezilierea contractelor;
- actiuni in granituire;
- partaj bunuri comune, iesire din indiviziune;
- succesiuni: dezbatere mostenire; stabilire mostenitori, cote si masa succesorala;
- actiuni privind dreptul de servitute;
- raspundere civila delictuala si contractuala;
- actiuni privind anularea actelor juridice;
- actiuni privind dobandirea dreptului de proprietate prin uzucapiune si accesiune;
- actiuni in pretentii; actiuni posesorii; uzucapiune;
- mostenire, partaj succesoral, actiuni pentru anulare certificat de mostenitor;
- recuperare creante;
- evacuare;
- executari silite, contestatii la executare;

3. Asistare-reprezentare in:

- procesele de divort-partaj;

- reprezentare in cadrul proceselor in care se judeca clauzele abuzive din contractele bancare.

Cabinetul ofera consultanta pentru  urmatoarele litigii:
 
- Recuperari creante;
- Somatii de plata;
- Litigii comerciale;
- Radieri sedii de firma;
- Arbitraj comercial;
- Notificari;
- Falimente;
- Asistenta juridica oferita pe intreg teritoriul judetului.

Servicii oferite in domeniul dreptului penal:

- Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala;
- Redactarea de plangeri, denunturi, memorii, alte cereri;
- Redactarea, depunerea si sustinerea unor cereri avand ca obiect :
- Sesizarea organelor de urmarire penala;
- Plangeri prealabile ale persoanelor vatamate;
- Plangeri indreptate impotriva masurilor si actelor dispuse de organele de urmarire penala;
- Interventia in procesul penal a partii responsabile civilmente;
- Luarea masurilor de restituire a unor bunuri;
- Suspendarea urmaririi penale sau a judecatii;
- Liberarea provizorie;
- Contestatii in anulare, revizuiri;
- Revocarea masurilor de siguranta;
- Reabilitari;
- Contopiri, liberari conditionate, amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii, inlaturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate;
- Contestatii la executare;
Consultanta juridica pentru:
- infractiuni economice;
- infractiuni financiar-contabile;
- infractiuni fiscale;
- infractiuni de fals si uz de fals;
- infractiuni de serviciu si infractiuni specifice legislatiei muncii;
- redactari de cereri si plangeri penale;
- reprezentare si asistenta juridica in procese penale;
- contraventii;
- alte cereri.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro