Nume:
Cabinet Individual Avocat Ciocan Alecsandra - Deva
E-mail:
av.ciocanalecsandra@gmail.com
Telefon:
0783 058 976
Adresa:
Deva, Jud. Hunedoara.

Cabinet Individual Avocat Ciocan Alecsandra - Deva
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul CIOCAN ALECSANDRA are sediul in Deva si este membru al Baroului Hunedoara incepand cu anul 2008 , exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale si Curţi de apel, Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostrii ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostrii datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte.

Avocatul are  indatorirea de a apara si promova interesele clientului pe care-l reprezinta, dand dovada de profesionalism si prestand servicii de o calitate cat mai inalta. Avocatul se obliga sa protejeze confidentialitatea informatiilor primite de la clientul sau. In indeplinirea indatoririlor sale avocatul urmareste cunoasterea propriilor valori si a capacitatii reale de a aborda problematici diferite. Construirea unei adevarate relatii cu clientii este vitala pentru a satisface nevoile acestora, pentru a veni cu solutii cat mai potrivite in sprijinul lor. Acest lucru inseamna a le castiga increderea si a ajunge la cunosterea in detalii relevante a cazului prezentat. Problemele intampinate de fiecare sunt diverse si prin urmare fiecare speta este unica. Solutiile juridice trebuie sa fie adaptate fiecarui client pentru fi siguri ca obtinem intotdeauna rezultatele cele mai bune. Solutionarea favorabila a unei probleme legale nu este scopul final, misiunea noastra este de a rezolva cazul intr-un timp cat mai scurt si cu cheltuieli cat mai mici.

Dreptul penal reprezinta ansamblul normelor juridice care reglementeaza relatiile de aparare sociala si combatere a criminalitatii, prin determinarea actiunilor sau inactiunilor care constituie infractiuni si a sanctiunilor ce le sunt aplicabile. Scopul dreptului penal este determinat de necesitatea apararii valorilor sociale si a ordinii de drept impotriva criminalitatii si de combatere a acesteia. Ca ramura a stiintelor juridice, dreptul penal cuprinde ansamblul cunostintelor privitoare la fenomenele juridice penale exprimate in diverse conceptii, teorii, idei cu privire la legitimitatea, continutul si functiile dreptului penal, precum si la metode si mijloace specifice de aparare sociala si de combatere a criminalitatii.

Echipa noastră are avocaţi specializaţi în drept penal pregătiţi să vă apare interesele şi să vă ajute pentru respectarea drepturilor şi realizarea intreselor atât în faza de urmarire penală, cât şi în faţa instanţelor de judecată. Asistenţa de care puteţi beneficia priveste şi dosarele penale aflate în faza de  apel sau recurs ori în căi extraordinare de atac. Oferim clienţilor servicii juridice profesioniste tratându-va cauzele cu maximă eficientă, diligentă şi pricepere. Avem capacitatea şi resursele necesare pentru a ne ocupa de probleme penale in mod direct, mai ales de cazurile complexe, precum infractionalitatea organizată, economică, informatică, etc.

Evaziunea fiscală reprezintă sustragerea prin orice mijloace de la impunerea sau de la plata impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume datorate bugetului de stat, bugetelor locale, bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetelor fondurilor speciale de către contribuabili, persoanele fizice şi persoanele juridice române sau străine. Această infracţiune se întâlneşte sub diferite forme, precum ţinerea unor registre contabile nereale, distrugerea voită a unor documente care pot ajuta la aflarea adevarului privind operaţiunile derulate, întocmirea de acte de plată fictive ori întocmirea de declaraţii de impunere false.

Contrabanda reprezintă introducerea în sau scoaterea din ţară prin locurile stabilite pentru controlul vamal, prin sustragere de la controlul vamal, a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal. Contrafacerea de mărfuri constituie încălcarea drepturilor exclusive de proprietate intelectuală şi drepturilor de proprietate industrială dobândite prin activităţi precum fabricarea de mărfuri pirat ori efectuarea de tranzacţii cu bunuri contrafăcute. Frauda care aduce atingere intereselor financiare ale Comunităţii Europene reprezintă infracţiunea săvârşită în legătură cu obţinerea ori utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora.

Ilegalităţile comise în materie de achiziţii publice se referă la procedurile de atribuire a contractelor finanţate din banii publici şi la executarea acestor contracte. Spălarea banilor este activitatea prin care se ascunde provenienţa reală a veniturilor obţinute din activităţi ilicite, iar infracţiunile economice constituie, în numeroase cazuri, sursă de astfel de profit.

Dreptul familiei este alcatuit dintr-un cumul de norme care reglementeaza anumite raporturi personale si de patrimoniu care au ca izvor casatoria, adoptia si alte raporturi asimilate acestora privind anumite aspecte, in scopul apararii si consolidarii familiei, dar si alte raporturi nefaste precum procedura de divort. Cu alte cuvinte, dreptul familiei reprezinta un ansamblu de norme juridice care se aplica relatiilor dintre persoanele care se unesc prin filiatie (spre exemplu raport intre mama si copil) sau prin casatorie. Prin urmare, dreptul familiei abordeaza casatoria, adoptia copiilor sau diverse chestiuni cu referire la raspunderea parintilor ( incredintarea copiilor si asa mai departe).

Atunci cand apar probleme de familie care nu se pot solutiona pe cale amiabila, este de preferat sa apelam la serviciile unei persoane capabile sa ne poata asista si reprezenta in instanta. Din fericire, la nivel actual putem gasi avocati extrem de bine pregatiti pentru care un divort cu copii poate fi rezolvat fara niciun fel de problema. Ceea ce este extrem de important este sa ii spunem respectivului avocat dreptul familiei toate detaliile de care ar avea nevoie pentru a-si fundamenta cat mai bine pledoaria in fata instantei avand ca scop final o cat mai buna colaborare si atingerea unei solutii de succes.

Servicii

Consultanta juridica pentru:
- infractiuni economice;
- infractiuni financiar-contabile;
- infractiuni fiscale;
- infractiuni de fals si uz de fals;
- infractiuni de serviciu si infractiuni specifice legislatiei muncii;
- redactari de cereri si plangeri penale;
- reprezentare si asistenta juridica in procese penale;
- contraventii.

Asistență legală și reprezentare în fața acuzării – Poliție și Procuratură, precum și în fața instanțelor de orice nivel, atât în spețe de drept penal cât și de drept civil.
Întocmirea de plângeri, denunțuri, memorii și alte documente.
Redactarea, depunerea și susținerea unor cereri având ca obiect : sesizarea organelor de urmărire penală; plângeri prealabile ale persoanelor vătămate; plângeri îndreptate împotriva măsurilor și actelor dispuse de organele de urmărire penală inclusiv a celor dispuse de procuror; intervenția în procesul penal a părții responsabile civilmente; constituire de parte civilă; luarea măsurilor de restituire a unor bunuri; suspendarea urmăririi penale sau a judecății; liberarea provizorie; revocarea măsurilor de siguranță; reabilitări; contopiri, liberări condiționate, amânarea sau întreruperea executării pedepsei închisorii, înlăturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate.

Oferim consultatii juridice in domeniul relatiilor de familie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in materie de divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.

- consultanta juridica;
- redactare actiuni;
- asistenta juridica si reprezentare in procese de:
- divort;
- partaj;
- pensie de intretinere;
- exercitarea autoritatii parintesti;
- stabilire domiciliu minor.
- stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia;
- stabilire program de vizitare minor.

© 2015 Copyright by avocati-romania.ro