Nume:
Cabinet Individual de Avocat Doczy Rossler Eva
E-mail:
doczyreva@yahoo.com
Telefon:
0722 326 722
Adresa:
Miercurea Ciuc, Bulevardul Fratiei, Nr. 2/D/9, Jud. Harghita.

Cabinet Individual de Avocat Doczy Rossler Eva
Avocatii

 Avocatii recomandati ofera servicii de: consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate;

Detalii

Avocatul DOCZY ROSSLER ÉVA are sediul in Miercurea Ciuc, si este membru al Baroului Harghita din 1996, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Toate instanţele.

Avocatul are  indatorirea de a apara si promova interesele clientului pe care-l reprezinta, dand dovada de profesionalism si prestand servicii de o calitate cat mai inalta. Avocatul se obliga sa protejeze confidentialitatea informatiilor primite de la clientul sau. In indeplinirea indatoririlor sale avocatul urmareste cunoasterea propriilor valori si a capacitatii reale de a aborda problematici diferite. Construirea unei adevarate relatii cu clientii  este vitala pentru a satisface nevoile acestora, pentru a veni cu solutii cat mai potrivite in sprijinul lor. Acest lucru inseamna a le castiga increderea si a ajunge la cunosterea in detalii relevante a cazului prezentat. Problemele intampinate de fiecare sunt diverse si prin urmare fiecare speta este unica. Solutiile juridice trebuie sa fie adaptate fiecarui client pentru fi siguri ca obtinem intotdeauna rezultatele cele mai bune. Solutionarea favorabila a unei probleme legale nu este scopul final, misiunea noastra este de a rezolva cazul intr-un timp cat mai scurt si cu cheltuieli cat mai mici.

Dreptul comercial este un ansamblu de norme juridice de drept privat care sunt aplicabile raporturilor juridice izvorâte din actele juridice, faptele si operatiunile considerate de lege ca  fapte de comert, precum si raporturilor juridice la care participa persoanele care au calitatea de comerciant. Istoria dreptului comercial este strâns legata de istoria comertului si, implicit a dezvoltarii societatii omenesti. La începuturile sale, comertul a fost guvernat de reguli cutumiare, fie de sorginte locale, fie de provenienta straina, ca urmare a legaturilor cu negustorii de pe alte meleaguri. Denumirea "drept comercial" sugereaza ideea ca dreptul comercial constituie o reglementare juridica, adica un ansamblu de norme juridice care priveste comertul.

În sens etimologic, expresia de "comert" provine din latinescul "commercium", care la rândul sau reprezinta o juxtapunere a cuvintelor "cum" si "merx", ceea ce înseamna "cu marfa". Deci, comertul ar consta în operatiuni cu marfuri.

În sens economic, comertul este definit ca o activitate care are ca scop schimbul si, prin aceasta, circulatia bunurilor de la producator la consumator. Sub acest aspect, comertul ar consta în operatiunile cuprinse în intervalul dintre momentul producerii marfurilor si intrarii lor în circulatie, pâna în momentul ajungerii acestora la consumatori.

În sens juridic, notiunea de comert are un continut mai larg decât cel al notiunii definite în sens economic. Ea cuprinde nu numai operatiunile de interpunere si circulatia marfurilor, pe care le realizeaza negustorii, ci si operatiunile de producere a marfurilor, prin transformarea materiilor prime, materialelor, etc. si obtinerea unor rezultate de o valoare mai mare, pe care le realizeaza fabricantii sau, în general, întreprinzatorii. Având în vedere acceptiunea juridica a notiunii de comert, dreptul comercial are o sfera mai cuprinzatoare, acesta reglementând activitatea comerciala, definita ca o activitate de producere si circulatie a marfurilor.

Dreptul familiei este alcatuit dintr-un cumul de norme care reglementeaza anumite raporturi personale si de patrimoniu care au ca izvor casatoria, adoptia si alte raporturi asimilate acestora privind anumite aspecte, in scopul apararii si consolidarii familiei, dar si alte raporturi nefaste precum procedura de divort. Cu alte cuvinte, dreptul familiei reprezinta un ansamblu de norme juridice care se aplica relatiilor dintre persoanele care se unesc prin filiatie (spre exemplu raport intre mama si copil) sau prin casatorie. Prin urmare, dreptul familiei abordeaza casatoria, adoptia copiilor sau diverse chestiuni cu referire la raspunderea parintilor ( incredintarea copiilor si asa mai departe).
Atunci cand apar probleme de familie care nu se pot solutiona pe cale amiabila, este de preferat sa apelam la serviciile unei persoane capabile sa ne poata asista si reprezenta in instanta. Din fericire, la nivel actual putem gasi avocati extrem de bine pregatiti pentru care un divort cu copii poate fi rezolvat fara niciun fel de problema. Ceea ce este extrem de important este sa ii spunem respectivului avocat dreptul familiei toate detaliile de care ar avea nevoie pentru a-si fundamenta cat mai bine pledoaria in fata instantei avand ca scop final o cat mai buna colaborare si atingerea unei solutii de succes.

Servicii

Cabinetul nostru  oferă servicii juridice profesionale în materia dreptului comercial indiferent de faza procesuală în care vă aflați:

- înfiinţări societăţi comerciale (S.R.L., S.A., S.C.C.A., S.C.C.S.) şi asociaţii familiale;
- autorizare persoane fizice;
- redactare şi certificare contracte de societate şi statute de societăţi comerciale;
- redactare şi certificare acte adiţionale;
- înregistrare menţiuni;
- înfiinţare puncte de lucru, filiale, reprezentanţe etc.;
- reprezentare în faţa Oficiului Registrului Comerţului;
- asistenţa juridică în cadrul procesului de privatizare;
- asistenţă juridică în domeniul drepturilor de proprietate industrială;
- asistenţă juridică în cazul lichidării judiciare;
- asistenţă şi reprezentare în faţa lichidatorilor judiciari şi a judecătorului sindic;
- asistenţă şi reprezentare în raporturile cu autorităţile publice locale;
- asistenţă şi reprezentare în faţa organelor cu atribuţii de control;
- consultanţă juridică în activitatea curentă;
- redactare/avizare contracte comerciale;
- asistenţă în cadrul negocierilor;
- recuperare creanţe comerciale;
- asistenţă şi reprezentare în litigii comerciale;
- asistenţă şi reprezentare în faza de executare silită;
- asistenţă şi reprezentare în proceduri necontencioase;
- arbitraj comercial ad-hoc;
- asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de arbitraj comercial;
- mediere conflicte, conciliere;
- realizare/avizare planuri de afaceri.

Oferim consultatii juridice in domeniul relatiilor de familie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in materie de divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.
- consultanta juridica;
- redactare actiuni;
- asistenta juridica si reprezentare in procese de:
- divort;
- partaj;
- pensie de intretinere;
- exercitarea autoritatii parintesti;
- stabilire domiciliu minor.
- stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro