Nume:
Cabinet individual Avocat Tănasie Florin-Denis
E-mail:
florintanasie9@gmail.com
Telefon:
0785 928 205
Adresa:
Craiova, Str.Mihail Kogălniceanu, Nr.16, Jud.Dolj.

Cabinet individual Avocat Tănasie Florin-Denis
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul Tănasie Florin-Denis este membru al Baroului Dolj, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv Titular in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Curti de Apel.

Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte. Clientii cabinetului se bucura mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica. De asemenea, datorita politicii manageriale de top a cabinetului, care permite limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila, clientii au parte de cel mai bun raport-calitate pret. Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea printr-o permanenta raportare la principiul profesionalismului si al eficientei, al eticii si al servirii intereselor clientilor nostri. Ne bucuram de o vasta experinta in ceea ce priveste diversele situatii pe care practica le poate intalni, astfel ca suntem in orice moment pregatiti si dedicati nevoilor si dificultatilor pe care clientii nostri le intampina si ne propunem sa le oferim cele mai bune solutii in vederea atingerii scopului propus.Implicarea noastra nu cunoaste jumatati de masura, asa incat orice problema pe care o abordam se bucură de o cercetare detaliata si de toata diligenta noastră. Dorim sa raspundem, astfel, provocarii unei concurente acerbe pe piata avocatiala si sa intampinam nevoile clientilor nostrii prin oferirea de solutii inovatoare în beneficiul acestora atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Ne putem referi la drept penal ca la o ramura distincta a domeniului de drept, care subsumeaza reglementari specifice acestei materii. Astfel, sectorul de drept penal este autonom fata de celelalte ramuri de drept intrucat reglementeaza o alta categorie de relatii sociale, si anume cele care privesc reactia sociala impotriva infractiunilor. Dreptul penal este alcatuit dintr-o parte generala si una speciala, care se completeaza si intre care exista o relatie de interdependenta. Aceste doua parti sunt structurate sub forma unui cod penal, care a suferit recent schimbari. Codul penal introduce astfel ca modificari infractiunea de vatamare a fatului, infractiunea de hartuire, sactiuni mai drastice pentru recidivisti si asa mai departe.
Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune.De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal.
Modalitatile de colaborare dintre client si cabinet sunt adaptate in functie de interesul clientului. Cu fiecare client in parte incercam sa stabilim politica de preturi care sa-i satisfaca cel mai bine cerintele.prin avocat se intelege acea persoana care ne poate reprezenta interesele intr-un proces pe care il pornim sau care se rasfrange asupra noastra.

Aplicarea legii penale se materializeaza prin organele specializate ale statului care au sarcina de a descoperi o infractiune savarsita, de identificare a autorilor in vederea tragerii la raspundere penala a acestora si pentru restabilirea ordinii de drept incalcate. Aceasta activitate procesuala se infaptuieste printr-un complex de acte succesive care datorita desfasurarii lor coordonate si progresive reprezinta un proces, adica un lant de manifestari consecutive la capatul caruia se va putea hotari daca este sau nu cazul sa fie aplicata o sanctiune. O astfel de activitate este procesul penal. In literatura juridica de specialitate definitia procesului penal data de diferiti autori este, in esenta, apropriata cu cea care urmeaza a fi redata. Procesul penal este o activitate reglementata de lege desfasurata de organele competente cu participarea partilor si a altor persoane in scopul constatarii la timp si in mod concret a faptelor ce constituie infractiuni astfel incat orice persoana care a savarsit o infractiune sa fie pedepsita potrivit vinovatiei sale si nici o persoana nevinovata sa nu fie trasa la raspundere penala.

Seriozitatea şi loialitatea noastră faţă de interesul legitim al clientului sunt principii şi reguli de bază în activitatea noastră. Acordăm servicii de consultanţă juridică, asistare reprezentare în faza de urmărire penală, la instanţele de toate gradele şi oricare alte instituţii.  Succesul activitatii noastre se fundamenteaza pe o stransa legatura cu clientii, pentru a le intelege pe deplin cerintele, astfel ca orice decizie cu privire la strategia si solutiile juridice ale fiecarei spete in parte, sa satisfaca pe deplin exigentele si interesele clientului. 

Servicii

Cabinetul nostru oferă servicii juridice profesionale în materia dreptului penal indiferent de faza procesuală în care vă aflați:
- asistenţă şi reprezentare în faţa organelor de cercetare şi urmărire penală;
- asistenţă şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată;
- asistenţă juridică în faza de executare a pedepselor;
- asistenţă juridică în procese penale privind:
- infracţiuni economice;
- infracţiuni legate de traficul şi consumul de droguri;
- infracţiuni legate de traficul de persoane;
- infracţiuni de corupţie;
- alte infracţiuni prevăzute în legi speciale;
- infracţiuni contra siguranţei naţionale etc.;
- asistenţă şi reprezentare pentru părţi vătămate şi părţi civile în cadrul proceselor penale.

Oferim consultatii juridice in domeniul relatiilor de familie, asistenta juridica si reprezentare in instanta in materie de divorturi, exercitarea autoritatii parintesti, stabilirea programului de vizitare, pensie de intretinere, adoptii, recunoasterea pe teritoriul Romaniei a hotararilor judecatoresti pronutate in strainatate, stabilire filiatie, tagada paternitate, punere sub interdictie, etc.

- consultanta juridica;
- redactare actiuni;
- asistenta juridica si reprezentare in procese de:
- divort;
- partaj;
- pensie de intretinere;
- exercitarea autoritatii parintesti;
- stabilire domiciliu minor.
- stabilirea sau tagaduirea paternitatii copilului din casatorie sau din afara acesteia;
- stabilire program de vizitare minor.

Servicii oferite de cabinet in domeniul dreptului administrativ:

- impozite; TVA; recuperari creante; actiuni in contencios administrativ; procedura prealabila; raspunderea administrativa, patrimoniala, disciplinara si contraventionala; concesiune/inchiriere; regimul juridic al actelor administrative; litigii de natura fiscala; executare silita a creantelor fiscale. cerere deschidere procedura insolventei/faliment; contestatii sau atragere raspundere administrator.

 În domeniul dreptului muncii:
- oferim consultanţă în privinţa contractelor de muncă, sistemulu de pensii, stabilirea pensiilor şi plata acestora;
- înfiinţăm sindicate;
- oferim consultanţă şi reprezentare juridică în privinţa diversele litigii generate de raporturile de muncă, precum:
- obligarea angajatorului la restituirea sumelor de bani reţinuti din salariu;
- obligarea angajatorului la repararea prejudiciului provocat angajatului;
- atragerea răspunderii angajatului faţă de angajator pentru încălcarea clauzei confidenţialităţii;
- obligarea angajatului la repararea prejudiciilor provocata angajatorului, la restituirea sumelor încasate şi necuvenite, etc

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro