Nume:
Cabinet Individual de Avocat Popescu Alice-Alina
E-mail:
av.alinasuica@gmail.com
Telefon:
0722 608 594
Adresa:
Targoviste, Str. Dambovitei, Nr. 47, Jud. Dambovita.
Facebook

Cabinet Individual de Avocat Popescu Alice-Alina
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Avocatul Popescu Alice-Alina este membru al Baroului Dambovita incepand cu 2012, exercitandu-si activitatea in calitate de avocat definitiv in Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel. Prin avocat se intelege acea persoana care ne poate reprezenta interesele intr-un proces pe care il pornim sau care se rasfrange asupra noastra. Ori de cate ori avem nevoie de serviciile unui avocat, il putem contacta sunand la un cabinet de avocatura sau prezentandu-ne personal la un cabinet de avocat.Doar ca lucrurile nu sunt atat de simple. In functie de problema pe care o intampinam, cel mai indicat este sa cautam o persoana care sa se fi confruntat cu procese de tipul celui in care suntem implicati pentru a avea mai multe sanse de reusita. Un avocat care a purtat numeroase procese pentru a recupera despagubiri este in mod clar mai experimentat decat un alt avocat, chiar de la acelasi cabinet de avocatura. Schimbarile economice cat si incoerenta legislativa ridicata la rang de politica de stat, au darul de a bulversa pe oricine. Departe de noi gandul de a contesta calitatile unei persoane, insa nimeni nu se naste invatat si este de-a dreptul imposibil sa iti poti fructifica sansele la un nivel maxim, in conditiile in care nu soliciti ajutor specializat,in spetele juridice cu care esti confruntat in viata de zi cu zi.

Dreptul penal este alcatuit dintr-o totalitate de norme juridice care constituie codul penal, stabilind continutul normativ al legii penale. Cu privire la obiect, acesta il constituie informarea, prevenirea, tragerea la raspundere si represiunile care se nasc in cazul unui conflict de natura penala. Scopul il reprezinta nevoia de a apara valorile sociale, ordinea de drept si, in definitiv, individul din societate impotriva criminalitatii. Un avocat de drept penal cunoste faptul ca, in anumite situatii, persoana pe care o apara nu este nevinovata, insa insusi codul penal prevede dreptul de aparare al acestuia pentru ca acea persoana sa se bucure de prezumtia de nevinovatie. Codul penal este cel care cuprinde situatiile de fapt si conditiile in care anumite fapte constituie un anumit tip de infractiune.De asemenea, cuprinde situatiile si conditiile pentru tragere la raspundere, infractiune fiind singurul temei de tragere la raspundere penala. La nivel actual trebuie avute in vedere reglementarile din noul cod penal pentru infractiunile savarsite dupa intrarea sa in vigoare. Noul cod de procedura penala este cel care stabileste felul in care se desfasoara urmarirea penala, judecata si alte aspecte procedurale ale procesului penal.

Dreptul civil se refera la acea ramura de drept care reglementeaza atat raporturi juridice patrimoniale, adica evaluabile in bani, cat si nepatrimoniale, adica neevaluabile in bani. Ca raporturi patrimoniale putem enumera vanzarea-cumpararea, imprumutul, dobanzile, iar ca raporturi nepatrimoniale ne putem referi la dreptul la nume, dreptul la viata si asa mai departe. In cadrul raporturilor juridice de drept civil, cum ar fi de exemplu dreptul la proprietate, subiectele de drept se afla pe pozitie de egalitate juridica, lucru specificat in mod clar in codul civil si avand calitatea de principiu general al dreptului civil.

Servicii

Cabinetul ofera in domeniul dreptului civil:

- actiuni de revendicare imobiliara,
- actiuni in materia exproprierii,
- actiuni in constatare drept de proprietate,
- uzucapiune,
- accesiune imobiliara,
- actiuni posesorii,
- granituiri,
- servitute, uzufruct, abitatie, 
- iesiri din indiviziune,
- partaj judiciar,
- raspunderea civila delictuala,
- actiuni in prestatie tabulara.
- actiuni de evacuare,
- actiune in reintegrare,
- redactare contracte de inchiriere/locuinte, comodat, antrepriza, prestari servicii, schimb,
- anulare/constatare nulitate contracte locative,
- constituire asociatii de proprietari,
- recuperare datorii restante.
- succesiuni,
- donatii (revocari, raporturi, reductiuni liberalitati),
- testamente,
- partaj succesoral,
- anulare/nulitate certificat de mostenitor,
- raspunderea civila contractuala,
- anulare/nulitate contracte,
- despagubiri,
- modalitati de stingere a obligatiilor,
- actiuni in pretentii,
- executari voluntare,
- executari silite,
- contestatii la executare.
- consultanta, asistenta, reprezentare, redactare documente referitoare la: contracte vanzare-cumparare, inchiriere, locatiune, imprumut, asigurare, donatie, intretinere, renta viagera.

Consultatii juridice:
- Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala - Politie si Parchet, respectiv a Instantelor judecatoresti de orice grad;
- Redactarea de plangeri, denunturi, memorii, alte cereri;
- Redactarea, depunerea si sustinerea unor cereri avand ca obiect :
- Sesizarea organelor de urmarire penala;
- Plangeri prealabile ale persoanelor vatamate;
- Plangeri indreptate impotriva masurilor si actelor dispuse de organele de urmarire penala;
- Interventia in procesul penal a partii responsabile civilmente;
- Luarea masurilor de restituire a unor bunuri;
- Suspendarea urmaririi penale sau a judecatii;
- Liberarea provizorie;
- Contestatii in anulare, revizuiri;
- Revocarea masurilor de siguranta;
- Reabilitari;
- Contopiri, liberari conditionate, amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii, inlaturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate;
- Contestatii la executare;
- Consultanta juridica pentru:
- infractiuni economice;
- infractiuni financiar-contabile;
- infractiuni fiscale;
- infractiuni de fals si uz de fals;
- infractiuni de serviciu si infractiuni specifice legislatiei muncii;
- redactari de cereri si plangeri penale;
- reprezentare si asistenta juridica in procese penale;
- contraventii;
- alte cereri.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro