Nume:
Cabinet Avocat Paul Foleanu - Constanta
E-mail:
avocatfoleanupaul@yahoo.com
E-mail 2:
paul@avocatfoleanu.ro
Telefon:
0757 030 090
Adresa:
Loc. 23 August, Str. Mihai Beniuc, Nr. 5, Jud. Constanta.
Facebook

Cabinet Avocat Paul Foleanu - Constanta
Avocatii

Avocatii recomandati ofera servicii de: asistență juridică si reprezentare în fața tuturor instanțelor în domeniile: drept civil, drept comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si asigurări sociale, drept fiscal, drept administrativ, drept vamal și drept penal, consultanta, cereri, reprezentare, activități de mediere; activități fiduciare constând în primirea în depozit, în numele și pe seama clientului, de fonduri financiare și bunuri, rezultate din valorificarea sau executarea de titluri executorii, după încheierea procedurii succesorale sau a lichidării, precum și plasarea și valorificarea acestora, în numele și pe seama clientului, activități de administrare a fondurilor sau a valorilor în care acestea au fost plasate; stabilirea temporară a sediului pentru societăți comerciale la sediul profesional al avocatului și înregistrarea acestora, în numele și pe seama clientului, a părților de interes, a părților sociale sau a acțiunilor societăților astfel înregistrate.

Detalii

Cabinetul de Avocat Foleanu Paul Florin este un birou de avocatura infiintat în baza Legii nr. 51/1995, republicata, pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Avocatul titular, Foleanu Paul Florin este membru al Baroului Tulcea, din anul 2010 si isi desfasoara activitatea profesionala pe raza Curtii de Apel Constanta si a Curtii de Apel Bucuresti.

Cabinetul s-a remarcat prin experienta şi abordarea riguroasa, orientata spre atingerea obiectivelor clientilor nostri, bazandu-ne pe un real parteneriat cu acestia si va oferim o gama larga de servicii de consultantă la cel mai inalt nivel, asigurandu-va asistenta si reprezentarea necesara in fata instantelor de judecata dar şi in fata oricaror autoritati şi institutii cu activitate jurisdictionala. 

Avocatul are  indatorirea de a apara si promova interesele clientului pe care-l reprezinta, dand dovada de profesionalism si prestand servicii de o calitate cat mai inalta. Avocatul se obliga sa protejeze confidentialitatea informatiilor primite de la clientul sau. In indeplinirea indatoririlor sale avocatul urmareste cunoasterea propriilor valori si a capacitatii reale de a aborda problematici diferite. Construirea unei adevarate relatii cu clientii  este vitala pentru a satisface nevoile acestora, pentru a veni cu solutii cat mai potrivite in sprijinul lor. Acest lucru inseamna a le castiga increderea si a ajunge la cunosterea in detalii relevante a cazului prezentat. Problemele intampinate de fiecare sunt diverse si prin urmare fiecare speta este unica. Solutiile juridice trebuie sa fie adaptate fiecarui client pentru fi siguri ca obtinem intotdeauna rezultatele cele mai bune. Solutionarea favorabila a unei probleme legale nu este scopul final, misiunea noastra este de a rezolva cazul intr-un timp cat mai scurt si cu cheltuieli cat mai mici.

Clientii cabinetului nostru pot incheia contracte de consultanta juridica permanenta prin care in limita a 10 ore/luna pot beneficia de servicii juridice ce nu includ asistenta si reprezentarea in instantele de judecata.

Onorariul avocatului se stabileste de comum acord cu clientul. Modalitatea si termenele de plata vor fi prevazute in contractul incheiat.Clientii care au contracte de asistenta juridica permanenta incheiate cu cabinetul nostru de avocatura, beneficiaza de tarife preferentiale pentru reprezentarea si asistarea in fata instantelor de judecata. Aceste onorarii preferentiale se vor antama prin contractele de consultanta permanenta incheiate.Onorariile vor fi stabilite impreuna cu clientul in functie de natura, complexitatea si valoarea litigiului. Aceste onorarii vor fi in concordanta cu recomandarile UNBR. Prin contractele de asistenta si reprezentare in instanta incheiate cu clientii se vor putea stabili si onorarii de succes ce vor fi achitate dupa finalizarea fiecarei faze procesuale.

Succesul activitatii noastre se fundamenteaza pe o stransa legatura cu clientii, pentru a le intelege pe deplin cerintele, astfel ca orice decizie cu privire la strategia si solutiile juridice ale fiecarei spete in parte, sa satisfaca pe deplin exigentele si interesele clientului. Scopul exercitarii profesiei de avocat il constituie promovarea si apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si persoanelor juridice, de drept public si de drept privat. in exercitarea profesiei avocatul este independent si se supune numai legii, prezentului statut si codului deontologic

Servicii

Drept Civil - Servicii de consultanta juridica si reprezentare in instanta, revendicari imobiliare, succesiuni.

Drept Fiscal - Servicii de consultanta si asistare in fata autoritatilor statului si reprezentarea in instanta privind litigiile cu acestea.

Drept Penal - Servicii de asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala si in fata instantelor de judecata.

Drept Comercial - Serviciii de consultanta si reprezentare in instanta pentru recuperarea debitelor, executarea silita si aparari fata de creditori.

Dreptul Familiei - Servicii de consultanta juridica si reprezentare in instanta pentru litigiile de familia (divort, incredintare minor, exercitare autoritate parinteasca, pensie de intretinere, etc). Scopul nostru este de a combina cunostinte specializate, oferind un angajament ferm, cu responsabilitate, dedicatie si devotament neclintit pentru atingerea celor mai inalte standarde în zonele de practica in care activam.

Drept Administrativ - Servicii de consultanta juridica si reprezentare in fata institutiilor statului, formularea de cereri de chemare in judecata si reprezentare in contencios administrativ.

Drept Contraventional - Servicii de asistenta si reprezentare in instanta pentru litigiile privind sanctiunile contraventionale (amenzi).

Arbitraj - Servicii de asistenta si reprezentare in litigii aflate in competenta Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Drept Bancar - Servicii de asistenta si reprezentare in litigiile cu bancile comerciale.

Dreptul Muncii - Servicii de consultanta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata pentru litigiile ce decurg din relatiile de munca.

Parteneri

AA Total Insolvency - Echipa noastră, formată din experți juridici și economici recunoscuți de organizații profesionale cu renume din România, vă ajută să treceți peste situațiile neplăcute care pot să apară în derularea activității economice a companiei dumneavoastră. Puteți apela cu încredere la noi dacă: sunteți o societate care dorește să intre în insolvență, sunteți o societate care este amenințată cu insolvența, dizolvarea sau administrarea financiară, sunteți un creditor și doriți să vă recuperați o parte cât mai mare din datoriile pe care anumite societăți le au la compania dumneavoastră.

© 2019 Copyright by avocati-romania.ro